Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Skandica Jorgen szürke Tv szekrény

Skandica Jorgen szürke Tv szekrény

Főkategória >Bútor >Nappali >Tv, média állvány
170 300 Ft
darab
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Ez a szekrény két tágas, "Push to open" rendszerrel nyitott fiókkal van felszerelve. Elég enyhén megnyomni az elejét, és magától kinyílik. Ezek a fiókok az alatta szerelt modern vezetőkre épülnek, így nem láthatók, és nagyon enyhén működnek. A vezetők praktikus beállítással vannak felszerelve. Egy DVD-lejátszó, konzol vagy set-top box könnyen elfér a középső, nyitott polcon.

Az érdekes színkombinációnak köszönhetően a Skandica JORGEN szekrény vizuálisan könnyűvé válik, és tökéletesen illeszkedik a fapadlóhoz. A felső és az alsó panel fehér, félig matt. A fiók teteje és felső része között további díszítőelemet helyeztek el, kissé süllyesztett kisebb felső részként, fa dekorációval. Hasonló megoldás található az alsó perem felett.

Összeszerelés előtt kérjük olvassa az alábbi tájékoztatót:

A bútor összeszerelése előtt alaposan vizsgálja át, hogy elégedett-e a színével, minőségével. Nem tudjuk visszavenni azokat a bútorokat, amelyeket már összeszereltek vagy elkezdték összeszerelni. A visszaküldéshez a terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kell kibontani a dobozt.

Akik már minket választottak: