Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Magazin

Milyen ágykeretet válasszak?

2019.02.12 13:37

Milyen ágykeretet válasszak?

 

A hálószoba berendezésénél az ágykeret kulcsfontosságú tényező. Mindenki számára fontos, hogy megfelelően kipihenten és energetikusan ébredjen. Ehhez pedig nagyban hozzájárul az ágykeret és a matrac kérdése. De milyen a tökéletes ágykeret? Melyek azok a tényezők, amelyeken érdemes elgondolkoznunk a bútor kiválasztásakor? Cikkünkben felsorolunk jó néhány alternatívát, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes ágyat.

AGAPITO ÁGYKERET 140 CM SZÖVET / SZÜRKE

Az Agapito ágykeret modern vonalvezetésével könnyen a hálószobád központi elemévé nőheti ki magát. A letisztult stílusvilágú otthonok mellé remek választás ez a nem mindennapi ágykeret. Tökéletesen illeszkedik a skandináv megjelenésű hálószobákhoz is.

NEW YORK ÁGYKERET ÁGYNEMŰTARTÓVAL 160 CM SZÖVET / SZÜRKE

A New York ágykeret szintén letisztult stílusával kápráztat el minket. Természetesen ágyneműtartóval is fel van szerelve, ezért tárolóként is kiválóan alkalmazható. Páratlan minőségű alapanyagok alkotják, ezáltal meglehetősen tartós darab. Egész biztosan hosszú ideig élvezheted társaságát.

GABRIELE ÁGYKERET

A Gabriele ágykeret már a klasszikus elegancia képviselője. Megjelenésével kiválóan illeszkedik otthonodba. A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően tartós, nem recseg, nem ropog.

 

POPEY FRANCIAÁGY KERET

Íme egy igazi különlegesség az ágykeretek kietlen világából. A Popey méltán vonzza magára a tekintetet, hiszen egy igazán egyedi megjelenésű termék. A modern letisztultság és klasszikus elegancia kombinációjával jött létre. Modern textilbőr kialakításának köszönhetően a jó minőség, és a hosszantartó élettartam garantált.

BRYNE FRANCIAÁGY KERET 180 CM

A Bryne franciaágy igazán gyönyörű, modern megvilágításba helyezi a hálószobádat. Lenyűgöző eleganciát sugároz. Nem csoda, hogy minden éjszaka egyedülálló élménnyé válik a társaságában.

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. paypal