Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház
Tukkii Bútor Áruház

Magazin

Milyen ágykeretet válasszak?

 

A hálószoba berendezésénél az ágykeret kulcsfontosságú tényező. Mindenki számára fontos, hogy megfelelően kipihenten és energetikusan ébredjen. Ehhez pedig nagyban hozzájárul az ágykeret és a matrac kérdése. De milyen a tökéletes ágykeret? Melyek azok a tényezők, amelyeken érdemes elgondolkoznunk a bútor kiválasztásakor? Cikkünkben felsorolunk jó néhány alternatívát, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes ágyat.

A reneszánsz kort követő barokk jellemzői az ívekben gazdag formák, díszítések és a tökéletes szimmetria. A mozgalmas és teátrális elemekkel továbbá a bonyolult formák tökéletes kidolgozásával nőtte ki magát a stílus a mai előkelő helyére.

2018.12.04 09:19
Gyuricza László

Az otthon színeinek jelentése

Bár sokan úgy vélik, hogy elhanyagolható kérdés mégis az a helyzet, hogy az otthonban uralkodó színek igenis kiemelt jelentőséggel bírnak. Hiszen a minket körülvevő színek folyamatosan hatással vannak ránk és persze a közérzetünkre. Befolyásolják a hangulatunkat, a cselekedeteinket, sőt mi több még arra is hatással lehetnek, hogy miként érzékelünk bizonyos ízeket, illatokat. Éppen ezért nem árt ha tudjuk, hogy az adott színek milyen hatással is lehetnek ránk, így érdemes még azelőtt tájékozódni, hogy neki állnánk kimázolni a lakást.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. paypal